SimracingProducts.nl is in maart 2020 door Tim Veldhuis gestart om het mooie merk Simagic te leveren in Nederland en/of Europa.

"Al sinds 2015 ben ik actief op het gebied van webshops, racing en snelheid: het begon met de schakelbrommers en de webshop Schakelparts.nl. Na het succesvol runnen van deze webshop tot 2018 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met een mede-student heb ik een studententeam van de Universiteit Twente opgestart, waarbij we met 15 studenten een elektrische race-motor gebouwd hebben. Na deze uitdaging kon ik uiteraard niet stil blijven zitten en heb ik me op het simracen toegelegd.

Op zoek naar de allerbeste simracing equipment kwam ik een nieuw merk tegen: Simagic Dynamic. Simagic maakt voor een betaalbare prijs hoogwaardige direct-drive wheelbases, die zich kunnen meten met de Fanatec DD1/2 en de Simucube 2. Daarom heb ik de keus gemaakt om deze producten te importeren en de Nederlandse distributeur te worden voor deze producten."

Met de website SimracingProducts.nl is er een nieuwe speler op de markt, die de kwalitatieve producten van Simagic kan distributeren onder de Nederlandse markt. Ons doel is om Simagic te promoten en te laten zien wat een hoogwaardige kwaliteit deze producten hebben.

cms-img